08-648 69 23 info@webbevakning.se

PRO BONO

För en god sak jobbar vi gärna pro bono. Vårt val som byrå är stiftelsen Runda Upp.

RUNDA UPP

Vi på Webbevakning tilltalas av den geniala och enkla idén att möjliggöra även ett litet givande, på ett lätt sätt. Några kronor från många av oss blir snart en stor peng, Runda Upp har samlat in över 40 miljoner kronor till olika behövande ändamål.


Stiftelsen Runda Upp är en insamlingskanal för konsumenter i butiker som ger möjlighet att skänka pengar till välgörenhet. Kunden väljer att runda upp summan de handlat för i butiken till ett belopp som känns bekvämt, och pengarna går oavkortat till den hjälporganisation som den aktuella butiken har valt att stödja. Det är ett enkelt sätt för handlare och konsumenter att hjälpa till att hjälpa, och för hjälporganisationer att öka intäkterna till välgörande ändamål. Det ska vara enkelt att ge helt enkelt.

Vi hjälper Runda Upp med rådgivning och stöd om marknadskommunikation, teknik och verktyg, den digitala närvaron och kommunikationen sedan 2011. Under 2015 ser vi fram emot att få förnya webbnärvaron.
www.rundaupp.se

Är du nyfiken på att använda Runda upps tjänster? Kontakta Stefan Edwall.
Runda Upp i Sverige AB
Stefan Edwall
070-676 97 20
stefan.edwall@rundaupp.se

 

"Runda Upp har arbetat med Webbevakning i ett antal år och de har gjort en ny version av vår webb, supportrat oss löpande och varit ett stort stöd både idémässigt och i utförandet. De har tillfört massor, inte minst deras kompetens inom sociala medier. De löser våra frågor, står på sig när vi tappar fokus och tar oss ännu längre än vi hade tänkt. Vi ger Webbevakning våra allra varmaste rekommendationer."
Claes Bohman - Grundare Runda Upp


Hör av dig

Är du i startgroparna för ett nytt digitalt projekt? Kontakta oss och berätta vad du vill, funderingar och ambitioner så börjar vi där. Vi ser fram emot att höras!

Kungsgatan 29, 4tr, 111 56 Stockholm
08-648 69 23
info@webbevakning.se

Kontaktformulär