08-648 69 23 info@webbevakning.se

TEKNIK & SUPPORT

Känns teknik krångligt, abstrakt och svårt att greppa? Bara lugn, vi kan teknik och kan förklara.

VI KAN TEKNIK OCH SUPPORT

Vilket Content Management System ska du ha? Hur funkar det med säkerhet? Uppdateringar? E-handel? Online marknadsföring? Det är viktigt att välja rätt teknik, verktyg, nivå och support för att din digitala satsning ska bli lönsam och användbar.

Vi har koll och utvärderar ständigt nytt, och har utifrån det och beprövad erfarenhet valt ut några system och verktyg som vi gärna arbetar med. Vårt mål är att du ska förstå och göra ett välinformerat val om teknik. Därför förklarar vi och har gärna en diskussion om teknikvalen och supporten vi kan erbjuda.


Wordpress

Wordpress är ett av de vanligaste open source publiceringsverktygen i världen. Det innebär en fantastisk frihet, och att det inte finns några licenskostnader att betala. Det i sin tur innebär både för- och nackdelar. Vi har byggt många sajter, stora och små, och intranät i Wordpress och vet hur fördelarna ska utnyttjas och nackdelarna undvikas.

Många känner igen Wordpress främst som en bloggplattform, men idag är det mycket mer än så. En kraftfull plattform med stora möjligheter.
Wordpress

Dynamicweb

Dynamicweb är din All-In-One-Platform för Content Management, e-handel, online-marknadsföring och integration. Dynamicweb CMS är ett licensbaserat publiceringsverktyg från Danmark, i mångt och mycket likt Episerver i funktionaliteter, men med olika prisnivåer. Det är enkelt för administratörer att använda, och för kostnaden får man support och säkerhetsavtal, trygg drift och vald funktionalitet.

Vi har arbetat med Dynamicweb sedan 2005, och kan starkt rekommendera det när open source inte är ett alternativ.

Dynamicweb

E-handel

E-handel är ett smart och smidigt sätt att få avsättning för sina produkter, både till konsument och återförsäljare. Vi är gärna din strategiska partner, ger råd om teknik och funktioner och bygger en framtidssäker lösning på stabila plattformar.

E-handel kan ge dig möjlighet att växa, optimera och öka intäkterna till din verksamhet.
E-handel

Drift & Support

Självklart ska din webb fungera och ha den bästa upptiden. Men tyvärr kan saker hända, och säkerheten på nätet är otroligt viktig. Vi kan erbjuda avtal för drift och support, så att din sajt alltid är uppdaterad och skyddad. Om olyckan ändå är framme får du hjälp att återställa. Drift och support gäller för alla typer av publiceringsverktyg som vi erbjuder.

Vi ger våra råd och rekommendationer före och inte efter du behöver dem.
Drift & Support

Hör av dig

Är du i startgroparna för ett nytt digitalt projekt? Kontakta oss och berätta vad du vill, funderingar och ambitioner så börjar vi där. Vi ser fram emot att höras!

Kungsgatan 29, 4tr, 111 56 Stockholm
08-648 69 23
info@webbevakning.se

Kontaktformulär